Aktiviteter - Naturopplevelser - Utflukter

Bodø er privilegert med å ha den fantastiske naturen et steinkast unna sentrum. Med sjøen og fjellene som kulisser til byen, gjør dette Bodø til en svært attraktivt arrangementsby.

Steder som Saltstraumen, Kjerringøy, Keiservarden, Norsk Luftfartsmuseum og Tuvsjyen er eksempler på destinasjon for unike utflukter.  Her igjen er det bare størrelse på gruppen og budsjett på arrangementet som avgjør hvor vi tar dere med :)

Er det ønskelig med en tur på en av de vakreste golfbanene i verden, ordner vi det. Her kan du på sommertid spille golf hele natten i midnattsol med fantastisk utsikt ut i havgapet. Skulle det friste med en fisketur i Saltstraumen etterfulgt av et nydelig måltid med selvfisket fangst, tilrettelegger vi gjerne dette. Event Nord har god kjennskap og erfaring med disse stedene og kan anbefale et besøk på det sterkeste.

Ønskes en mer aktiv del i arrangementet, kan vi gjennom profesjonelle samarbeidspartnere ta dere med på spektakulære grotteturer, isbrevandring på Svartisen, fjellklatring og rappelering eller kajakkpadling i en fantastisk skjærgård. Bodøs vakre natur venter på dere!

Vi tilrettelegger gjerne aktiviteter som passer godt til teambuilding. Vi legger inn en porsjon konkurranse og de deltagerne lar seg begeistre. Vi opplever at kundene blir kjent på en anderledes og god måte, og teamfølelsen styrkes deretter.