Matopplevelser

Ved lokal tilhørighet, mange års erfaring og et bredt nettverk innenfor de ulike restaurantkonseptene, føler vi oss sikre på at vi kan skreddersy kulinariske og gode matopplevelser i Bodø!

Vi er bevisst på å benytte oss av de ulike restaurantene basert på behov og ønsker fra dere som kunde. Bodø har i de siste 10 årene vokst seg til å bli en meget attraktiv restaurantby med stor bredde og etterhvert høy kompetanse innenfor mat og drikke.

Vi er også så heldige å ha flere prisbelønte kokker som jobber ved noen av byens restauranter.

Dersom dere skulle ønske en anderledes setting for bespisning, kan dere eksempelvis nyte god mat i en lavvo eller hva med lunsj ute på moloen i Bodø by? Dette er uavhengig av antallet på deres gruppe!

Det finnes lokale produsenter av sennep, salt fra Saltstraumen, gulrotmarmelade fra gulrotbygda Valnesfjord med mere. De fleste leverer sine lokalproduserte delikatesser til restaurantene i Bodø, slik at man kan få en kulinarisk opplevelse basert på  kortreist mat.

I tillegg har Bodø og omegn matvareprodusenter som leverer spennende lokalmat. Vi nevner Markens Grøde på Kjerringøy, som har eget ysteri som leverer ost til blant annet prisbelønte restauranter sørpå. Her er egen kafé hvor man kan få foredrag om produksjon og økologisk drift og ostesmaking. I tillegg hører det selvfølgelig med smaking av deres hjemmebryggede øl. Middagen kan gjerne inntas på Kjerringøy Bryggehotell, som eksempelvis serverer elgstek nettopp fra elg på øya.