NEXANS

Vi har vært så heldig å få samarbeide med Nexans ved flere anledninger. Deres kunder kommer stort sett fra utlandet, og da er det flott å ha kokken Hege Rud til å lage de nydeligste måltider med lokale råvarer. Det baseres på råvarer av kortreist fisk, kjøtt og ofte selvplukket bær og sopp. En slik tre-retters har vi også fått servere til ledergruppen i Nexans, som har kommet med flotte tilbakemeldinger.

Vi har hatt flere arenaer for arrangementene, som Saltdal Bygdetun på Rognan og Saltdal Turistsenter, både i gammen og på Nasjonalparksenteret. På Nasjonalparksenteret har de også servert bidos, laget på ekte samisk vis, noe gjestene vet å sette pris på.  

I vår tok vi også med gruppen fra nasjonalparksenteret opp på Saltfjellet, i nydelig solnedgang.  I det vakre lyset over en snøkledd vidde, fikk gjestene oppleve synet av flere hundre reinsdyr på beite. Noen av gjestene fikk også en tur på snøscooter inn blant reinsdyrene. Det ble en uforglemmelig opplevelse for Nexans utenlandske gjester.