w

Kultur og underholdning

På lik linje med bredden av restauranter, har Bodøs kulturliv vokst kraftig de senere år med merkevarer som feks Parkenfestivalen, Nordland Musikkfestuke og Stormen konserthus.

10.11.201616:48 Liss Marie Jakobsen

Sistnevnte har vist seg å bli en meget dyktig kulturformidler og med bredden av ulike arrangement fordelt på 3 scener, med muligheten for servering av mat og drikke har dette huset vist seg å bli svært viktig for Bodø by. Event Nord vil kunne benytte seg av dette huset for større konferanser opptil 800 personer. Vi kan i tillegg benytte andre arenaer i umiddelbar nærhet, som også holder høy kvalitet. Det finnes i så måte liten begrensning på antall deltagere eller størrelse på arrangement.

Vi har et bredt nettverk og tilrettelegger gjerne med artister innen ulike kategorier om det er lokalt eller fra andre deler av Norge. Bodø innehar profesjonelle leverandører av lyd og lys, som gjør at vi kan tilrettelegge underholdning også på noe uvanlige og spennende steder utenom de "vanlige" lokaler. Fortell oss litt om hva dere ønsker og vi syr sammen en pakke som gjør at deres arrangement vil bli husket i lang tid!